Oogzorg staat voorop bij Haan Optiek sinds 1975

Mark Beenen is zijn carrière in de optiekwereld begonnen bij Pearle. “Het werken in een optiek sprak mij erg aan maar ik wilde graag meer tijd en persoonlijke aandacht aan elke klant kunnen besteden en complete oogzorg kunnen bieden”, aldus Mark. In 2005 kwam Mark in contact met Joep Haan. “Het werken in de winkel van Joep en zijn vrouw voelde heel goed. Hun manier van werken was helemaal mijn ding!”

image

In 2007 heeft Mark de zaak Haan Optiek overgenomen van Joep. “Door de speciale band die ik met de familie Haan heb opgebouwd heb ik uit respect voor de familie en de klantenkring de naam Haan Optiek behouden”.

Haan Optiek is een zaak waar iedereen van harte welkom is.
Oogzorg, kwaliteit en service staat voorop. Het team van Haan Optiek bestaande uit Jürgen, Lies, Arlette (de vrouw van mark) en Mark zelf natuurlijk, beschikt over de nieuwste apparatuur om ogen te meten. “Ook kun je bij ons terecht voor het aanmeten van contactlenzen. Verder kunnen we vooronderzoek doen voor huisartsen en oogartsen en zijn we partner van Beter Horen. In onze nieuwe winkel kunnen we ook het gehoor testen en gehoorapparaatjes aanmeten”.

Het slijpen van glazen en het repareren van brillen doen ze zelf. Vaak is een montuur met glazen op sterkte binnen een week klaar. In de winkel zijn meer dan 500 monturen aanwezig om uit te kiezen. Mocht de klant de keuze niet kunnen maken uit dit aanbod dan bestaat ook nog de mogelijkheid om online een bril uit te zoeken die dan geheel vrijblijvend in de winkel kan worden gepast.

Mark: “Wij verkopen naast de bekende (mode)merken ook monturen van echte designers. Vaak van Nederlandse bodem. Dus ook voor een net-wat-anders-dan-anders montuur bent u aan het goede adres. Vaak denken mensen dat een bril bij de particuliere opticien duurder is dan bij een keten. Dit is echter een misvatting. We denken graag met u mee en informeren u vrijblijvend over de nieuwste mode en trends en de mogelijke vergoedingen vanuit het ziekenfonds.”

Woensdag 4 augustus is de huidige winkel voor de allerlaatste keer geopend. Op dinsdag 16 augustus gaat de nieuwe winkel open. “We zijn telefonisch en online wel altijd bereikbaar voor mensen die een vraag hebben of snel geholpen dienen te worden”, voegt Mark toe.

De nieuwe winkel krijgt de uitstraling van een gezellige huiskamer. “Echt een sfeertje waarin je op je gemak de juiste bril kunt uitzoeken. Geen haast, we nemen alle tijd voor u.

image

 

image