MICHELLE’S BODYWEAR: VAN SPORTIEF TOT CHIQUE/KLASSIEK

Michelle de la Croix is in 2013 haar winkel Michelle’s Bodywear begonnen met behulp van haar moeder, die al 22 jaar Boetiek Caroline runt in het winkelcentrum. Michelle: “Ik verkoop lingerie, nachtmode, badmode, panty’s en ondermode. Ook heb ik ondergoed voor heren in het assortiment. In mijn nieuwe zaak komt er meer keuze voor mannen en ga ik ook een leuke collectie kinder pyjama’s verkopen”.

Michelle die geboren en getogen is in Stein ging vroeger al met haar moeder mee op inkoop. “Een betere leerschool bestaat er niet”, aldus Michelle die maar wat trots is op haar moeder. “Mijn nieuwe winkel komt naast die van haar. Het zijn twee aparte winkels maar wel lekker naast elkaar”.

IMG_9188

Michelle heeft al 7 jaar een relatie met Remy. “We houden van lekker eten en van een goed glas wijn. Met onze vaste vriendengroep doen we veel gezellige dingen”. Zelf draagt Michelle graag ‘chique/klassiek’ en dat is terug te zien in de winkel. “Remy heeft een andere smaak qua lingerie maar ik ga voor comfortabel en stijlvol. Mijn kast thuis is echt veel te klein. Ik ben begonnen met 2 setjes en nu is het echt treurig”, zegt Michelle met een grijns op haar gezicht.

Voor elke doelgroep en voor elk budget heeft Michelle wel iets in haar assortiment. Michelle: “Ik heb spullen van o.a. Prima Donna, Marie-Jo, Mey, Sapph, Triumph, Sloggi, Spanx, Felina. Veel van mijn vaste klanten kiezen hun hele leven voor hetzelfde merk. Pasvorm en comfort is bij ondermode van het grootste belang. Natuurlijk verkoop ik ook lingerie waar comfort van ondergeschikt belang is…..”.

De kerstperiode is de leukste en ook de drukste periode van het jaar. “Ik kijk al uit naar die tijd maar eerst gaan we lekker verhuizen naar de nieuwe winkel.”