Iedereen gaat stralen bij YourNails&TheBeautyBox in Stein

Phuonglinh (kortweg Linh) Phung heeft de kneepjes van het vak van nagelstyliste op jonge leeftijd geleerd bij haar tante in Wiesbaden.
Tijdens haar opleiding in het Duitse Wiesbaden heeft ze ook haar huidige echtgenoot leren kennen.

YourNails is een familiebedrijf met meerdere vestigingen. YourNails in Roermond, YourNails&Beauty in Maastricht, YourNails&Shop in Nuth en YourNails&TheBeautyBox in Stein. Linh en haar man runnen de vestigingen in Roermond en in Stein. “Een paar dagen in de week werken we samen en de rest van de week zit hij in Roermond en ik in Stein. Het is altijd weer een uitdaging om alles goed te plannen, zeker met onze 3 kids (van 6, 4 en 3 jaar). Gelukkig kunnen we altijd terugvallen op opa en oma”, aldus Linh.

IMG_0665

In de studio in Stein kun je o.a. terecht voor pedicure, manicure, kunstnagels, permanent make up, wenkbrauwen waxen en epileren en wimper-extensions. Linh: “Op korte termijn komt er een uitgebreide Anastasia Brow-Bar bij. Wenkbrauwbehandelingen zijn momenteel erg populair en wij spelen daar uiteraard op in”.

In alle vestigingen kun je terecht met of zonder afspraak. Een behandeling duurt gemiddeld 1 uur. Linh werkt zelf het liefst aan wenkbrauwen omdat wenkbrauwen, meer dan men op het eerste oog denkt, enorm bepalend zijn voor de gezichtsuitdrukking.

Mannen zijn uiteraard ook van harte welkom. “Momenteel is slechts 5% van onze klanten man. In Duitsland is het al iets gebruikelijker en ligt het percentage rond 20%”, zegt Linh.

YourNails&TheBeautyBox in Stein is dagelijks geopend van 10u00 tot 18u00, donderdag tot 21u00 en zaterdag tot 17u00. Momenteel zijn er nog geen koopzondagen.