Boetiek Caroline is een begrip in Stein!

Caroline Ehrens van Boetiek Caroline zit al ruim 20 jaar met haar boetiek in Stein. “Ik vind het heerlijk als mensen gewoon lekker binnenlopen om wat rond te kijken”, zegt Caroline.
“Ik heb van elk item slechts een paar stuks op voorraad. Elke week komen nieuwe producten binnen, dus er hangt altijd wel wat nieuws in de winkel.”

Boetiek Caroline richt zich op dames vanaf 30 jaar en ouder. Veel van haar klanten komen al jaren bij haar over de vloer. “Er zijn zelfs een paar klanten die al vanaf het begin komen!”.

FullSizeRender

Caroline is min of meer bij toeval in de mode verzeild geraakt. Tijdens haar studie voor Opticien is ze zwanger geraakt van Michelle en toen ook gestopt met haar studie. Caroline is na de zwangerschap, parttime gaan werken in een modezaak die ze na een aantal jaren heeft overgenomen. Dochter Michelle runt nu al weer een paar jaar Michelle’s Bodywear in het winkelcentrum.

Caroline kiest bewust voor merken die ook grote mate hanteren. De collectie gaat in de meeste gevallen tot maat 52. Caroline: “Hier kies ik bewust voor. Ik wil dat iedereen, ongeacht haar maat, bij mij kan slagen.” Samen met haar collega Anita doet ze er alles aan om goed advies te geven.

Zo kwam er onlangs een mevrouw in haar zaak die kleding zocht voor de bruiloft van haar zoon. Caroline gaf aan dat haar collectie voor deze speciale gelegenheid niet specifiek geschikt is. Om de klant toch te helpen is ze samen met een vriendin als ‘personal shopper’ aan de slag gegaan en heeft ze een mooie outfit samengesteld.

Caroline heeft een goede band met haar collega ondernemers in het winkelcentrum. “We hebben hier een prachtig winkelcentrum, en ik ben er van overtuigd dat we elkaar kunnen aanvullen om een mooi gevarieerd aanbod te bieden aan de klanten.”

In haar vrije tijd is ze wekelijks te vinden op de tennisbaan waar ze met haar inmiddels 82-jarige vader op de baan staat. Caroline: “Ik ben heel trots op mijn vader en geniet van ons wekelijkse potje tennis”. De vader van Caroline is in het verleden 10 jaar voorzitter geweest van de winkeliersvereniging in Stein. Verder is Caroline druk met haar beestenboel. “Ik kan heerlijk ontspannen van mijn huisdieren en ik hoop ooit nog eens mijn eigen ‘kinderboerderij’ te beginnen met geitjes, schaapjes en konijnen”, zegt ze met een lach.