Zoektocht naar het gezicht van winkelcentrum Stein

Ben jij het gezicht van Winkelcentrum Stein?

Een compleet nieuw winkelcentrum, en dat betekent dat we toe zijn aan een nieuwe campagne. Hiervoor zijn we op zoek naar hét gezicht van Winkelcentrum Stein! Van vrolijke kleuter, hippe opa, ambitieuze moeder, sportieve student tot lieve hond. Vind jij het leuk, woon je in de omgeving van Stein en ben je beschikbaar op 18 maart en 8 april? Meld je dan aan voor 13 maart via het inschrijfformulier hiernaast.
Het winkelcentrum is op zoek naar jou!

Professionele vakjury

Uit alle aanmeldingen zal er door een vakjury bepaald worden welke Gezichten worden uitgenodigd voor de live Pre- shoot en campagne- shoot, waarbij er gekeken wordt hoe fotogeniek jij bent!

Verdien een Wildcard!

Door je aanmelding te delen op Facebook, maak je kans op een Wildcard voor de Pre – Fotoshoot op 18 maart. Er worden maar liefst 3 Wildcards verloot onder de enthousiaste shares op Facebook.

Pre – Fotoshoot – Zaterdag 18 maart

Op zaterdag 18 maart vindt er een Pre- Fotoshoot plaats in het Winkelcentrum met een selectie van de aanmeldingen. Hier kun je live mee genieten en jouw favoriete gezichten aanmoedigen. Deze foto’s verschijnen op Facebook, waarna er gestemd kan worden op je favoriet. De 2 gezichten met de meeste likes winnen een plek tijdens de Campagne shoot. De overige 8 winnaars worden gekozen door de vakjury.

Campagne – Fotoshoot Zaterdag 8 april

Op zaterdag 8 April vindt de live Campagne- Fotoshoot plaats in het Winkelcentrum, met de 10 nieuwe Gezichten van Winkelcentrum Stein. Op deze dag worden de nieuwe campagne beelden voor het Winkelcentrum Stein geschoten.