Activiteiten en agenda van het winkelcentrum Stein

Acties

Wil je graag op de hoogte gehouden worden van alle activiteiten en nieuwtjes van ons centrum, schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief. En volg ons op Facebook en Instagram

Acties & evenementen

De winkeliers in het winkelcentrum van Stein houden van acties. We organiseren jaarlijks dan ook verschillende evenementen voor onze klanten. We pakken niet alleen met Sinterklaas, Kerstmis en Pasen uit met speciale acties, maar ook de inmiddels populaire modeshows van eigen bodem trekken terecht veel bekijks.

Agenda

Beauty & fashion event – Zaterdag 23 september 9:00 - 17:00

Zaterdag 23 september staat bij Winkelcentrum Stein helemaal in het teken van beauty & fashion tijdens het Beauty & fashion event! Een dag waarop iedereen langs kan komen voor advies op het gebied van beauty en fashion van professionals uit Winkelcentrum Stein en daarbuiten. Verder kun je je laten inspireren door de verschillende fashionshows door het winkelcentrum, met natuurlijk daarin de gezichten van Winkelcentrum Stein! Daarnaast krijgt iedere bezoeker een gratis stevige shopper (op=op)!

Natuurlijk zijn de winkels ook gewoon open tot 17:00, om meteen wat nieuwe fashion en beautyproducten in te slaan!

Eenjarig bestaan – Zaterdag 7 oktober 9:00 - 17:00

Feest! Eenjarig bestaan | Winkelcentrum Stein

Winkelcentrum Stein bestaat één jaar, en dat moet natuurlijk gevierd worden! Daarom is het zaterdag 7 oktober feest in Winkelcentrum Stein. Kom je ook een draai geven aan ons eigen Rad van Fortuin? Er zijn heel veel leuke prijzen te winnen! En natuurlijk zijn de winkels ook gewoon geopend tot 17:00. Vergeet je feestneus niet!

Schaakzaterdag – Zaterdag 28 oktober 9:00 - 17:00

Zaterdag 28 oktober is het Schaakzaterdag in Winkelcentrum Stein! Een dag die helemaal in het teken staat van schaken, want schaken is voor jong en oud! Er zal een simultaanwedstrijd plaatsvinden en je kunt meedoen aan een levensgroot schaakspel. En voor degenen die niet kunnen schaken zijn de winkels natuurlijk gewoon open tot 17:00!