Activiteiten en agenda van het winkelcentrum Stein

Acties

Wil je graag op de hoogte gehouden worden van alle activiteiten en nieuwtjes van ons centrum, schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief. En volg ons op Facebook en Instagram

Acties & evenementen

De winkeliers in het winkelcentrum van Stein houden van acties. We organiseren jaarlijks dan ook verschillende evenementen voor onze klanten. We pakken niet alleen met Sinterklaas, Kerstmis en Pasen uit met speciale acties, maar ook de inmiddels populaire modeshows van eigen bodem trekken terecht veel bekijks.

Raad de zin van de Paashaas! – Maandag 26 maart

Ook dit jaar is de Paashaas weer langs geweest in Winkelcentrum Stein! Dit keer heeft hij in verschillende winkels gouden eieren verstopt met een letter erop. Weet jij ze allemaal te vinden, door elkaar te husselen en er een kloppende zin van te maken? Vul de zin in op onze websitewww.winkelcentrumstein.nl en maak kans op één van de vijf te gekke prijzen!

De Paasactie loopt van maandag 26 maart t/m maandag 2 april. De winnaars worden bekend gemaakt dinsdag 3 april! VEEL SUCCES!

Op zaterdag 31 maart komt de Paashaas opnieuw langs in Winkelcentrum Stein. Wil jij de Paashaas ontmoeten en met hem op de foto? Dat kan tussen 13:00 en 15:00!

Kids vrijmarkt Winkelcentrum Stein – Vrijdag 27 april

HIEP HIEP HOERA, onze Koning is jarig! Op vrijdag 27 april kun je tijdens Koningsdag van 9:00 tot 18:00 terecht bij Winkelcentrum Stein voor een gezellige kids vrijmarkt.

Kom jij ook je spulletjes verkopen en zo een extra zakcentje verdienen? Schrijf je in via onze website: www.winkelcentrumstein.nl!